lauantai 6. tammikuuta 2018

100 % loppiainen

Päivällä käytiin Maijan kanssa treenaamassa juoksupuomia. Pikin onnistumisprosentti oli edelleen tapissaan, ja toisella kierroksella lisäsimme puomin loppuun yhden hypyn ja palkka tuli hypyn jälkeen. Edelleen Piki juoksi puomin hyvin. Seuraavalla kerralla kokeilen jotain "ohjauskuviota" suoralla hypyllä ja loppupalkalla, vaikkapa persjättöä. Sitten putki, sitten kääntymiset - pitäisi opettaa suuntakäskyt... Nämä ovat suureksi osin Maijan ideoita, kiitos niistä :)

Pikin kepeissä ei ole pitkään aikaan tullut taantumaa. Keppien alussa oli ohjuri, ja lähetin eri kulmista. Kummankin koiran kanssa harjoiteltiin päärynää, ja ehkä Pikin kanssa aloin saada järkeä omaankin liikkumiseen.

Viirun kanssa tehtiin puolenvaihtoja A:n ja putken välissä. Ajattelin myös lähteä Viirun kanssa katsomaan 28.1. Hukka-Putken kisoihin, miten järjestetään kisat ja kisataan uusilla säännöillä.

Aja hiljaa, jotta näet lukea varoitusmerkin!

Koirien lämppälenkistä on tänä talvena tullut moottorikelkkareitti. Nyt risteyksiin olivat ilmaantuneet varoituskyltit: 30 - VARO KOIRIA.

Viirun kanssa käytiin loppiaisillan tokossa. Seijan neuvolla saatiin Viiru nostamaan metallikapula innokkaasti. Se enää puuttui! Viiru oli kiinni, ja potkistelin kapulaa enkä heti päästänyt Viirua noutamaan. Tehtiin puu- ja metallikapulalla. Viiru nosti metallinkin empimättä. Jee!  Tehtiin myös peruuttamista, kiertämistä ja stoppeja sekä m-s-kaukoja.


Prinsessa Viiru luolassaan

Onni on avuliaat ja idearikkaat treenikaverit!


Loppuu joulu vaikkei kenkään sois

Ei millään raaskisi vielä viedä jouluvaloja pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti