perjantai 2. maaliskuuta 2018

Maaliskuun alun pakkaset

Maaliskuu alkoi, pitkä pakkasjakso jatkui. Auto hyytyi, ovien ja takaluukun lukot eivät auenneet. Auto ei käynnistynyt. Perjantaiksi lauhtui -15:een, ja aurinkokin lämmitti sen verran, että "talviauto" heräsi henkiin. Perjantaitokossa harjoiteltiin sähäköitä jääviä. Aluksi ihan läheltä. Kriteeri, kriteeri ja kriteeri :)

Viikon varrella pakkasen paukkuessa Viiru harjoitteli kotona kaukoja ja peruuttamista, Piki peruuttamista, seuraamista ja noutoa. Kumpikin nuuskutteli eukalyptusta useampana iltana.



Sunnuntaina aloin miettiä tossujen hankkimista eukkosille, kun varsinkin Viirun tassut tuntuvat yhä herkemmin palelevan. Tuumasta toimeen, tilasin postimyynnistä fleecetossut. Ajattelin, että pinkit eivät huku niin helposti. Hyvä ostos, varsinkin Viiru riemastui ja kirmaili, kun tassut eivät palelleet. Pikillä meni enemmän aikaa totutellessa. En ollut ymmärtänyt, että käpälät palelevat niin paljon. Sen verran hiki kuitenkin tulee itselle pukiessa, että tossujen käyttö jää kovimmille pakkasille ja muihin erityistilanteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti